Del : SMS
Premium

Guide: Sådan får du formuen til at yngle

Formue_forsidebond

Dine penge bliver mindre værd, når de bare står i banken. Se her, hvordan du får det optimale ud af din formue - og få overblik over risici og gevinster ved investering.

Vil du have dine penge til at yngle mest muligt, skal du smide livrem og seler og kaste dig ud i at investere. Men få først ryddet dyr gæld af vejen.

Ifølge en ny analyse fra Spar Nord har hver dansker i snit 135.000 kr. på kontoen. Det på trods af, at renterne er så lave, at inflationen æder renteindtægterne – og mere til. Faktisk har en gennemsnitlig dansker tabt over 10.000 kr. de seneste 10 år ved at have penge stående på en indlånskonto. Og holder du fast i bankbogen de næste 10 år, risikerer du at tabe endnu større beløb. Danica Pension har beregnet, hvor meget 20.000 kr. kan blive til på 10 år, hvis man bruger dem til at afdrage gæld, investerer dem i aktier, obligationer, fast ejendom eller guld, eller vælger opsparingsvejen, hvad enten det er til pension eller på en bankkonto.

Men hvordan afvikler du bedst en dyr gæld? Og hvordan bør du investere dine penge? Det - og meget mere - bliver du klogere på i denne guide.

Det får du i denne guide:

En 12 siders guide, som du kan læse på skærmen eller hente som pdf-fil, du kan gemme eller printe.

  • Få formuen til at vokse
  • Guide til investering: Risici og gevinster
http://epaper.infomedia.dk/btp/20120316

 

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 10 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere