Del : SMS
Premium

Find den rigtige MBA

forside_01.11.2012

Få markante lønstigninger med den rigtige MBA -men pas på prisen. Der er hjælp at hente, hvis medarbejder og virksomhed slår sig sammen. Få overblikket i Berlingske Business Magasins store MBA-Guide

Ønsker du en højere løn?

Statistikken viser, at en MBA giver lønchecken vokseværk og gør mellemrummet mellem trinnene på karrierestigen kortere. Men med sekscifrede beløb på prismærket er det en stor investering at tage en MBA-uddannelse. En rundspørge hos en stribe af danske MBA-uddannelser viser, at omkring fire ud af ti studerende selv må have penge op af lommen, når MBAen skal bestilles, mens resten får gildet betalt af arbejdsgiveren. Priserne på en MBA herhjemme svinger mellem knap 100.000 kroner og op til en halv million. Ser man mod de respekterede universiteter i udlandet, kan man godt forvente at lægge mere til. Eksempelvis koster en executive MBA på Wharton School på University of Pennsylvania 980.000 kroner.

Få det store overblik udbuddet af MBA i Danmark i Berlingske Business Magasins 12 sider guide. Køb adgang nu og download med det samme.

Det får du:

Hele Berlingske Business Magasinet i en stor pdf med en 12 siders MBA-guide, hvor du også kan læse om "Dongs guldfugle på svær mission" og at "Vestens entreprenører udfordres af kinesere. "

Du kan printe den ud eller gemme den på din pc, smartphone eller tablet.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 49 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere