Del : SMS

Design din egen brancheanalyse

Guld1000

Ryk tættere på dine konkurrenter og få unik indsigt i hele din branche. Få en skræddersyet analyse af din branche, lavet af Berlingske Research, som har mange års erfaringer med at lave brancheanalyser.

Få unik indsigt i netop din branche. Nu kan du få lavet en analyse af din branche med op til 45 af dine konkurrenter. Du kan enten selv udpege konkurrenterne eller vi kan hjælpe med at definere de største aktører i branchen. Rapporten bygger på økonomiske nøgletal og generelle betragtninger af branchen og en økonomisk analyse udarbejdet af en analysemedarbejder i Berlingske Research.

Berlingske Research har mange års erfaringer med at lave brancheanalyser og laver årligt 44 analyser. Se eksempler som:

Prisen er for en brancheanalyse efter dit valg er 5.000 kroner. Analysen vil være forbeholdt dig i 30 dage, hvorefter vi forbeholder os retten til at lave journalistik på den og tilbyde analysen til vores Premium-kunder. Hvis analysen ikke må viderebringes til vores kunder er prisen højere. Denne aftales med Premium-ansvarlig Michael Friislund.

Ønsker du at vide mere om mulighederne for at få lavet din egen brancheanalyse, så kontakt Premium-ansvarlig Michael Friislund på tlf.: 2253 3351 eller på mail: micfr@berlingske.dk

11 Køb adgang til denne artikel

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere