Berlingske Business

Design din egen brancheanalyse

Få unik indsigt i netop din branche. Nu kan du få lavet en analyse af din branche med op til 45 af dine konkurrenter. Du kan enten selv udpege konkurrenterne eller vi kan hjælpe med at definere de største aktører i branchen. Rapporten bygger på økonomiske nøgletal og generelle betragtninger af branchen og en økonomisk analyse udarbejdet af en analysemedarbejder i Berlingske Research.

Berlingske Research har mange års erfaringer med at lave brancheanalyser og laver årligt 44 analyser. Se eksempler som:

Prisen er for en brancheanalyse efter dit valg er 5.000 kroner. Analysen vil være forbeholdt dig i 30 dage, hvorefter vi forbeholder os retten til at lave journalistik på den og tilbyde analysen til vores Premium-kunder. Hvis analysen ikke må viderebringes til vores kunder er prisen højere. Denne aftales med Premium-ansvarlig Michael Friislund.

Ønsker du at vide mere om mulighederne for at få lavet din egen brancheanalyse, så kontakt Premium-ansvarlig Michael Friislund på tlf.: 2253 3351 eller på mail: micfr@berlingske.dk

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen