Del : SMS

Derfor spiller vi pengespil

poker på internet
Overskrift
Skærmbillede af pokerspil på Internet. Foto:
Spilmarkedet
Overskrift

Særligt de lavt uddannede og lavindkomstgrupper spiller pengespil som Lotto og kortspil. 2000 personer har deltaget i Berlingskes undersøgelse om pengespil.

Hvor står lovgivningen i dag på området for pengespil på især nettet? Hvem spiller pengespil? Og hvorfor spiller folk, og hvilke årsager er der til, at nogen afholder sig fra det?

Spilmarkedet er blevet liberaliseret, og spilfirmaerne står på spring for at komme ind på markedet. 38 selskaber har allerede fået myndighedernes påkrævede spillelicens. Her har vi samlet Berlingskes artikler om liberaliseringen af spilmarkedet.

I forbindelse med artikelserien blev udarbejdet en undersøgelse foretaget af Berlingske Research om spillevaner. Undersøgelsens resultater indgår også i denne artikelpakke. 
Her kan du købe adgang til undersøgelsen, der er udarbejdet i januar 2012.

Materialet henvender sig til aktører med tilknytning til spilmarkedet.

Vi kan desuden også henvise til brancheanalyse af de danske kasinoer.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere