Berlingske Business

Derfor spiller vi pengespil

Hvor står lovgivningen i dag på området for pengespil på især nettet? Hvem spiller pengespil? Og hvorfor spiller folk, og hvilke årsager er der til, at nogen afholder sig fra det?

Spilmarkedet er blevet liberaliseret, og spilfirmaerne står på spring for at komme ind på markedet. 38 selskaber har allerede fået myndighedernes påkrævede spillelicens. Her har vi samlet Berlingskes artikler om liberaliseringen af spilmarkedet.

I forbindelse med artikelserien blev udarbejdet en undersøgelse foretaget af Berlingske Research om spillevaner. Undersøgelsens resultater indgår også i denne artikelpakke. 
Her kan du købe adgang til undersøgelsen, der er udarbejdet i januar 2012.

Materialet henvender sig til aktører med tilknytning til spilmarkedet.

Vi kan desuden også henvise til brancheanalyse af de danske kasinoer.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen