Del : SMS
Premium

Den lave rente og jagten på afkast

renter

Måske værdsætter vi ikke den lave rente efter fortjeneste. Den sparer både samfund og individer for dyre fejltagelser, men ulempen er, at der skal tages større risiko for at få noget ud af en opsparing. Berlingske Business Magasins investeringsguide 2014 fokuserer på afkast i en lavrente-tid.

Den ultralave rente er et privilegium, som vi måske ikke værdsætter efter fortjeneste. Den sparer os som samfund og individuelle borgere for mange alvorlige konsekvenser, når vi træffer forkerte beslutninger eller slet og ret dummer os. På den anden side overser vi måske også ulemperne ved den lave rente. Den betyder nemlig også, at vores formuer kun vokser ganske lidt – et problem, vi uundgåeligt vil mærke, når vi skal pensioneres.


Denne specialrapport koster 39,- kroner, og er et uddrag fra Berlingske Business Magasin. Du kan også købe et halv- eller helårsabonnement, og få adgang til alt indhold Premium-universet.

Køb specialrapporten nedenfor.


Køb adgang til denne artikel

Styksalg 39 kr.
Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Seneste Premium Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere