Berlingske Business

De digitale forbrugere løber fra detailhandelen

Denne uges specialrapport handler om udviklingen i den danske detailhandel, hvor den store udfordring for nonfood-sektoren er nethandelen.

Specialrapporten viser blandt andet, at detailhandelskæder, der handler med nonfood-varer, har haft det svært i de senere år. Stadigt mere salg  flyttes over på nettet. Nye strategier baseret på “cross channel” – altså salg, distribution og service på tværs af alle platforme – skal redde udvalgsvarehandlen, men der kræves store investeringer i IT og ny butiksindretning.

Læs også om nyt kodeks fra Finansrådet, som skal præcisere, hvordan en bank bør ledes. I det hele taget er sektoren parat tilat strække sig langt for at genvinde kundernes tillid, siger rådets formand, Michael Rasmussen fra Nordea.

Læs mere og køb adgang til Berlingske Business Magasin i e-udgave her.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen