Del : SMS

De digitale forbrugere løber fra detailhandelen

pix-nymagasinforside

Læs ugens specialrapport handler om udviklingen i den danske detailhandel, hvor den store udfordring for nonfood-sektoren er nethandelen. Køb Business Magasinet her.

Denne uges specialrapport handler om udviklingen i den danske detailhandel, hvor den store udfordring for nonfood-sektoren er nethandelen.

Specialrapporten viser blandt andet, at detailhandelskæder, der handler med nonfood-varer, har haft det svært i de senere år. Stadigt mere salg  flyttes over på nettet. Nye strategier baseret på “cross channel” – altså salg, distribution og service på tværs af alle platforme – skal redde udvalgsvarehandlen, men der kræves store investeringer i IT og ny butiksindretning.

Læs også om nyt kodeks fra Finansrådet, som skal præcisere, hvordan en bank bør ledes. I det hele taget er sektoren parat tilat strække sig langt for at genvinde kundernes tillid, siger rådets formand, Michael Rasmussen fra Nordea.

Læs mere og køb adgang til Berlingske Business Magasin i e-udgave her.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere