Del : SMS

De 10 værste fejl i din jobsøgning

De 10 værste fejl i din jobsøgning

Leder du efter nyt job? Her giver en jobkonsulent sine råd til, hvad du i hvert fald skal undgå at gøre.

Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden resultater. 

Du skimmer aviser og jobdatabaser, skriver ansøgning på ansøgning, får afslag eller inviteres til den ene samtale efter den anden, men hver gang uden resultat.

Nogle gange skal der ikke meget til at komme i mål. Her giver jobkonsulent Lene Værge 10 bud på, hvordan du optimerer din jobsøgning.

Lene Værge er udviklingskonsulent og underviser.

Det får du:

En guide på 10 sider i PDF-format, der indeholder de 10 værste fejl, du kan begå i din jobsøgning - og hvad du bør gøre i stedet.


Køb adgang til denne artikel

Fri adgang 6 måned 3.000 kr.
Fri adgang 1 år 5.000 kr.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere