Berlingske Business

Danske arkitektvirksomheder i stor fremgang

De danske arkitektvirksomheder oplever samlet set for fjerde år i træk fremgang på alle væsentlige økonomiske nøgletal, herunder både top- og bundlinje. Udviklingen kommer efter en årrække, hvor virksomhederne har tilpasset sig en ny markedssituation og reduceret markant i den samlede medarbejderstab.

Det viser Berlingske Premiums årlige brancheanalyse af de danske arkitektvirksomheder, der er den bredest dækkende af sin art med 60 virksomheder.
Västerbroplan


Omsætningsfremgangen trækkes ikke mindst af eksporten generelt, og især til de nordiske lande. Rent økonomisk er den mest markante udvikling dog, at virksomhederne har formået at effektivisere driften - dermed har kun 4 af de 60 virksomheder i analysen underskud i det seneste regnskabsår, hvor det tilsvarende tal i 2010 var 11, og samlet set er årets resultat steget med 94 procent i analyseperioden over tre år.                                                            
 

Køb analysen nedenfor og download den direkte fra siden
Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen