Del : SMS

Danske arkitektvirksomheder i stor fremgang

Arkitekt

Den danske arkitektbranche er, på trods af nedgang i beskæftigelsen, i storartet form rent økonomisk. Virksomhederne har fremgang på alle væsentlige nøgletal.

De danske arkitektvirksomheder oplever samlet set for fjerde år i træk fremgang på alle væsentlige økonomiske nøgletal, herunder både top- og bundlinje. Udviklingen kommer efter en årrække, hvor virksomhederne har tilpasset sig en ny markedssituation og reduceret markant i den samlede medarbejderstab.

Det viser Berlingske Premiums årlige brancheanalyse af de danske arkitektvirksomheder, der er den bredest dækkende af sin art med 60 virksomheder.
Västerbroplan


Omsætningsfremgangen trækkes ikke mindst af eksporten generelt, og især til de nordiske lande. Rent økonomisk er den mest markante udvikling dog, at virksomhederne har formået at effektivisere driften - dermed har kun 4 af de 60 virksomheder i analysen underskud i det seneste regnskabsår, hvor det tilsvarende tal i 2010 var 11, og samlet set er årets resultat steget med 94 procent i analyseperioden over tre år.                                                            
 

Køb analysen nedenfor og download den direkte fra siden
Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere