Berlingske Business
LIVE
12:06 Omsætningen stiger hos dansk industrikonglomerat

Unge akademikere og erhvervslivet bør have fælles interesser

Danske virksomheder har brug for unge akademikere og danske nyuddannede akademikere har brug for deres første job. Men virksomhederne oplever, at universiteternes kandidater ikke kan omsætte teori til praksis, og nyuddannede oplever, at det er svært at slå hul igennem muren til deres første ansættelse.

I denne artikel i serien Karrierepanelet ser Bolette Christensen nærmere på, hvad virksomhederne og akademikerne hver især kan gøre.

Du kan købe adgang til denne ene artikel for 10 kr., men vælger du at abonnere på Business PLUS får du adgang til denne, samt meget andet indenfor kategorien karriere.

Få et større PLUS

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen