Del : SMS

Unge akademikere og erhvervslivet bør have fælles interesser

5
Foto:

KARRIEREPANELET: Danske virksomheder har brug for unge akademikere, når de skal skabe vækst og produktivitetsfremgang. Danske nyuddannede akademikere har brug for deres første job til at få sat gang i karrieren. Hvorfor er det så svært at få det match fixet?

Danske virksomheder har brug for unge akademikere og danske nyuddannede akademikere har brug for deres første job. Men virksomhederne oplever, at universiteternes kandidater ikke kan omsætte teori til praksis, og nyuddannede oplever, at det er svært at slå hul igennem muren til deres første ansættelse.

I denne artikel i serien Karrierepanelet ser Bolette Christensen nærmere på, hvad virksomhederne og akademikerne hver især kan gøre.

Du kan købe adgang til denne ene artikel for 10 kr., men vælger du at abonnere på Business PLUS får du adgang til denne, samt meget andet indenfor kategorien karriere.

Få et større PLUS

11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 10 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Sune Lohse, ERP-ekspert &amp; Chief Strategy Officer</p>

Mens virksomhedernes IT-løsninger følger de samme to tendenser, hænger ERP-løsningerne i bremsen. Det er tid til en opsang.Af Sune Lohse, ERP-ekspert & Chief Strategy Officer, Abakion A/SManglende...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere