Del : SMS

Lav rente presser de danske pensioner

pix-obligationer PLUS
Med de lave renter på obligationer er de danske pensionsopsparere kommet under pres. Foto:

Opsparing. Det nuværende renteniveau stiller danske pensionsopsparere ringe. Spørgsmålet er, om der skal sadles om til aktier.

Danskernes pensioner er under pres. Den rekordlave rente gør det uhyre svært for pensionsselskaber og pensionskasser at levere den ønskede vare.

Vi har spurgt fire danske investeringseksperter om, hvad man så skal sætte sine penge i. Svarene får du i denne artikelpakke fra Business PLUS.

11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 12 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere