Del : SMS

Lav din egen strøm af solens stråler

Hobbybutik
Hobby-butikken Crative Papir ved Ørum har fået et solcelleanlæg, så de nu er co2-neutrale. Foto:

Stigende el-priser og faldende priser på solceller har fået mange til at skrue deres eget lille el-værk fast på huset. Her er rådene til dig, der går med de samme tanker.

 

Håndværkere og borgere strømmer til informationsmøder om solceller, der er blevet det nye store hit for husejere. Med et solcelleanlæg på taget kan en gennemsnitfamilie producere al den strøm, familien har brug for ganske gratis, når først anlægget er betalt. De sidste to år er prisen på solceller, ifølge det Randers-baserede el-selskab Verdo, faldet med cirka 50 procent, så mange boligejere kan tjene investeringen i solcellerne hjem i løbet af mindre end ni år.

 

Før du farer i byggemarkedet efter et solcelleanlæg til taget, er der en del du skal have styr på. I denne artikel guider vi dig på vej.

Det får du:

Artikel, der gennemgår og giver svar på følgende:

- Kan det betale sig?
- Kan taget mon bære det?
- Hvor stort skal anlægget være?
- Vedligeholdelse
- Placering af solcellerne
- Hvad kræves af tilladelser?
- Hvad siger reglerne?
- Hvad er gevinsten?

 

 

11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 10 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Sune Lohse, ERP-ekspert &amp; Chief Strategy Officer</p>

Mens virksomhedernes IT-løsninger følger de samme to tendenser, hænger ERP-løsningerne i bremsen. Det er tid til en opsang.Af Sune Lohse, ERP-ekspert & Chief Strategy Officer, Abakion A/SManglende...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere