Berlingske Business
LIVE
17:58 På gensyn i morgen

Lav din egen strøm af solens stråler

 

Håndværkere og borgere strømmer til informationsmøder om solceller, der er blevet det nye store hit for husejere. Med et solcelleanlæg på taget kan en gennemsnitfamilie producere al den strøm, familien har brug for ganske gratis, når først anlægget er betalt. De sidste to år er prisen på solceller, ifølge det Randers-baserede el-selskab Verdo, faldet med cirka 50 procent, så mange boligejere kan tjene investeringen i solcellerne hjem i løbet af mindre end ni år.

 

Før du farer i byggemarkedet efter et solcelleanlæg til taget, er der en del du skal have styr på. I denne artikel guider vi dig på vej.

Det får du:

Artikel, der gennemgår og giver svar på følgende:

- Kan det betale sig?
- Kan taget mon bære det?
- Hvor stort skal anlægget være?
- Vedligeholdelse
- Placering af solcellerne
- Hvad kræves af tilladelser?
- Hvad siger reglerne?
- Hvad er gevinsten?

 

 

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen