Del : SMS

Andelen erden farlige joker

Eje eller leje? PLUS
Det er dyrt at sælge ejerbolig. Udgifter til advokat, mægler og stempelafgifter, forsikringer, tilstandsrapporter og energimærke løber op i mindst seks procent af købsprisen, så hvis man ikke har planer om at bo længe i lejligheden, kan det måske bedre betale sig at leje. (Arkivfoto) Foto:

Pas på. En andelsbolig kan være et rigtig godt køb, men det gælder for alvor om at se sig for.

Skal man leje eller gå skridtet videre og købe? Det spørgsmål runger i hovedet på mange tusinde danskere med behov for en ny lejlighed.

Vi har fået Dansk Bank til at regne på, hvad det vil koste at henholdsvis leje en lejlighed eller købe en ejer- eller andelslejlighed.

Hvad Danske Bank kommer frem til, kan du læse, hvis du køber adgang til denne artikelpakke i Business PLUS. Vælger du at købe abonnement på Business PLUS får du adgang til meget mere indhold om bolig- og privatøkonomi.


Køb adgang til denne artikel

Styksalg 12 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere