Del :

Vismænd efterlyser ny 2020-plan

"Lige nu passer finansieringskilderne bare ikke med ønskerne," siger overvismand Hans Jørgen Whitta-Jacobsen, fordi regeringen ikke er kommet i land med en række reformer. På billedet finansminister Bjarne Corydon og økonomiminister Margrethe Vestager efter indgåelse af en finanslovsaftale med Enhedslisten. Foto: Keld Navntoft
Skriv kommentar

Efter vedtagelsen af finansloven er den tidligere plan fra foråret ikke længere realistisk, mener de økonomiske vismænd.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle