Del : SMS SMS SMS
Business

Tilsyn ført bag lyset af Tønder Bank

1.100 vrede aktionærer var i går mødt op i Tønder Hallerne for at få en forklaring på, hvordan det kunne gå så galt med banken. »Jeg håber, at der bliver kørt en sag, så I kan komme ind og tænke over tingene,« sagde en vred aktionær, Hans Peter Jensen, ifølge dagbladet JyskeVestkysten. Efterskoleforstander René Jacobsen gik på talerstolen og henvendte sig direkte til Mogens Mortensen: »I har svigtet i forhold til jeres kunder og i forhold til jeres medarbejdere. Det er pinligt, Mogens. Det er et utilgiveligt svigt. I har ikke levet op til jeres ansvar.« Foto: Claus Fisker
SMS SMS SMS

Myndighederne kunne ikke opfange faresignaler i Tønder Bank, fordi revisorer og ledelse indberettede mangelfulde tal om bankens store kunder. Det grænser til svindel, mener ekspert.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle