Del : SMS SMS SMS
Business

Tilbageslag for Maersk Oil

På længere sigt har chefen for Maersk Oil, Jakob Thomasen, uden tvivl grund til at glæde sig over indtægterne fra det norske oliefund Johan Sverdrup, som Maersk Oil er medejer af. I første omgang måtte han dog sluge endnu en dårlig nyhed, da det i går kom frem, at fundet indeholder mindre end forventet, at olien bliver dyrere at udvinde, og at projektet bliver forsinket. ?Arkivfoto: Asger Ladefoged
SMS SMS SMS

Det gigantiske norske oliefund Johan Sverdrup, som Maersk Oil er medejer af, bliver forsinket og dyrere at udvikle. Samtidig nedjusteres fundets størrelse. En skidt cocktail for Maersk Oil, der kæmper for sin produktion.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle