Del : SMS SMS SMS
Business

Større risiko på eksportmarkederne

Global finanskrise, arabisk uro og østeuropæisk markeder, der har tabt pusten, er nogle af årsagerne til, at eksportklimaet er blevet mere ustadigt. Særligt Egypten, der traditionelt har været et stort eksportmarked for danske virksomheder, er ramt. Konflikten i Syrien skaber samtidig ustablilitet, der heller ikke er til gavn for eksporten. Foto: MOHAMMED ABED
SMS SMS SMS

De seneste fem år er det blevet mere risikabelt for danske virksomheder at gøre forretning på en række vigtige eksportmarkeder, viser ny analyse foretaget af Eksport Kredit Fonden. Asien er fortsat attraktivt, mens Østeuropa, Latinamerika og Mellemøsten halter efter.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle