Del : SMS SMS SMS
Business

Saxo Bank vil have sportslig sejrskultur

Saxo Bank er blandt de 25 største valutabanker i verden. Langt størstedelen af indtjeningen kommer fra deres internetbaserede handelsplatform, hvor kunderne selv handler. Her omsættes der dagligt for næsten 70 mia. kroner alene i valuta, ligesom omsætningen fra aktiehandel beløber sig til mellem seks og ni mia. kroner om dagen. Foto: Jeppe Vejlø
SMS SMS SMS

Danske Saxo Bank er meget engagerede i sport på sponsorfronten, men også internt ser man flere ligheder mellem sportens verden og bankens opbygning. Det handler om at vinde, skabe et godt team og give plads til de store stjerner, lyder det.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle