Del : SMS

Så meget betaler Mærsk i skat

Mærsk_Skat_Business
A.P. Møller - Mærsk lagde samlet set over 7 milliarder kroner i statskassen i skat i 2011. Foto:

Danmarks største virksomheder bidrager med store beløb til statskassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu kan man få vished for, hvor meget danske og internationale virksomheder spytter i kassen i form af selskabsskatter. Onsdag morgen har skat på sin hjemmeside offentliggjort tal for skattebetalingen for selskaber, der er skattepligtige i Danmark.

Der er ikke lavet en liste over skatterne, men ved at søge på selskabernes navne kan man se, hvor meget de har betalt i skat for 2011, og hvor stor selskabets samlede skattepligtige indkomst er.

Første dyk i databasen gælder Danmarks største selskab: A.P. Møller - Mærsk. Ifølge tallene fra skat var den skattepligtige indkomst for 2011 på 13.592.914.600 kroner, og det medførte en skattebetaling på 3.216.950.538 kroner.

Da Maersk Oil som medlem af Dansk Undergrunds Consortium også tjener penge på at hente olie og gas op af den danske undergrund, falder der også en kulbrinteskat. Den er for 2011 på 4.244.449.040 kroner ud af en skattepligtig kulbrinteindkomst for 2011 på 8.162.402.000 kroner.

Se med på Skats hjemmeside.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere