Del :

Ny skat spænder ben for udenlandske eksperter

TeleBilling i Sønderborg producerer software til teleselskaber i hele Europa. Men med den nye arbejdsudlejeskat må firmaet flytte aktiviteterne til Hamburg, hvor firmaet i dag har en filial. Foto: Palle Peter Skov
Skriv kommentar

Danske virksomheder i IT-branchen har længe været afhængige af at kunne hente specialister fra udlandet, men den mulighed bliver ramt med regeringen og VKs skærpede skat på arbejdsudleje, der ellers er rettet mod social dumping. Det går ud over eksporten, væksten og i sidste ende danske arbejdspladser, lyder vurderingen.

Seneste nyt

Mest læste

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Business Nyhedsbrev

Business Direct Se alle

Business blogs Alle blogs

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle