Del : SMS SMS SMS
Business

Muhammedkrise billig for Danmark

De muslimske lande er økonomiske dværge og står ikke for mere end tre procent af Danmarks samlede eksport. Så selv om de skulle boykotte danske varer fuldstændig, vil det ikke få voldsom betydning for samfundsøkonomien. Her er vi på Christiansborg slotsplads, hvor muslimer for ti dage siden demonstrerede mod genoptrykningen af Muhammed-tegningerne. Foto: Michael Bothager
SMS SMS SMS

De muslimske lande køber mindre hos os end en gennemsnitlig tysk delstat. Derfor vil dansk økonomi næsten ikke blive ramt, selv om der skulle opstå en totalboykot i de muslimske lande.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle