Del : SMS SMS SMS
Business

Mangel på arbejdskraft skaber børnearbejde i Kina

Her arbejder børnene - officielt - fra 8-17.30, men ofte bliver den 21.30, før de er færdige, og arbejdsugen er syv dage.
SMS SMS SMS

I takt med det stigende omkostningsniveau i de sydkinesiske byer er flere industrier begyndt at rykke deres fabrikker længere ud på landet for at sikre konkurrencedygtige priser. Men i visse områder er manglen på arbejdskraft så massiv, at børn helt ned til 12-års alderen dropper ud af skolen for at arbejde på fabrik.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle