Del : SMS

Læs torsdagens business-kalender

EBH
Det er den såkaldte ebh-sag, det drejer sig om. Her var otte ledende bankfolk fra ebh bank, Sparekassen Kronjylland og Morsø Sparekasse tiltalt for kursmanipulation, mandatsvig og bedrageri. Foto:

Her er nogle af torsdagens store begivenheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Økonomi

Danmarks Statistik udgiver følgende statistikker:
- Husstande og familier 1. januar 2016
- Arbejdskraftundersøgelsen (år) 2015

I udlandet udgives følgende statistikker:
- 2.30: Kina: Forbrugerpriser, jan, y/y
- 2.30: Kina: Producentpriser, jan, y/y
- 9.30: Sverige: Forbrugerpriser, y/y, jan
- 10.00: Eurozonen: Handelsbalance, dec
- 13.30: Eurozonen: Referat af seneste rentemøde
- 14.30: USA: Nytilmeldte ledige, uge 6
- 14.30: USA: Fortsat ledige, uge 5
- 16.00: USA: Ledende indeks, jan
- 17.00: USA: Råolielagre

 

Regnskaber

Konkurrenter: D/S Norden (Navios Q4), D/S Torm (Teekay Q4), NKT Holding (Nexans Q4).

 

EU

EUs stats- og regeringschefer indleder i dag to dages topmøde i Bruxelles. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) deltager.

 

Retssager

Vestre Landsret afsiger i dag klokken 11.00 dom i en stor erstatningssag, som konkursboet efter EBH-Fonden har anlagt mod bl.a. den tidligere direktør Finn Strier Poulsen. Kravet skyldes EBH-Banks køb af finansieringsselskabet Midt Factoring. Beløbet er på 115 millioner kroner. Rettens journalnummer B-0652-10.

Udland

Østrigs forbundskansler, Werner Faymann, er i dag vært for et minitopmøde om flygtninge- og migrationskrisen umiddelbart før selve EU-topmødet, der starter senere på dagen. Mindst 10 stats- og regeringschefer ventes at deltage i minitopmødet, herunder den tyske forbundskansler, Angela Merkel, den franske præsident, Francois Hollande, og den tyrkiske premierminister, Ahmet Davutoglu.

I dag afholdes der desuden præsidentvalg i Uganda. Den nuværende præsident Yoweri Museveni forsøger at blive genvalgt, efter at have siddet som præsident i det centralafrikanske land i næsten tre årtier.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere