Del : SMS

Læs tirsdagens business-kalender

Danske Bank
I dag offentliggør Danske Bank sit årsregnskab. Foto:

Artiklen fortsætter under annoncen

Business

I dag kl 8:00 offentliggør Danske Bank sit årsregnskab.

Økonomi/statistik
Udland:
- 9.00: Spanien: Ledighed, jan
- 9.55: Tyskland: Arbejdsløshed, jan
- 10.00: Italien: Ledighed (foreløbig), dec
- 11.00: Eurozonen: Producentpriser, dec, y/y
- 11.00: Eurozonen: Arbejdsløshed, dec

Øvrigt:
- 16.00: Danmark: Nationalbankens valutareserve, jan

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
1. kvartal: Coloplast
4. kvartal: Danske Bank (kl. 08.00), Össur (Efter børsluk)
Peers: Nordea Bank (kl. 07.00, Swedbank, FY), Novozymes (Archer-Daniels-Midland, Q4, før børsåbning)

Politik/EU

I dag diskuterer Europa-Parlamentet og Europa-Kommissionen udmøntningen af en stor flygtningefond til Tyrkiet, som skal hjælpe EU med at stoppe strømmen af flygtninge og migranter, der søger mod Europa.

EU fremlægger i dag en ny plan for, hvordan finansiering af terrorisme kan bekæmpes. Planen skal være en del af en mere omfattende indsats, som skal forhindre flere terrorangreb på europæisk jord.

Social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) og transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt (V) er i dag kaldt i åbent samråd om regionalbanerne. Ministrene er blandt andet blevet bedt om at redegøre for regeringens fremadrettede planer for regionalbanerne.

Retssager

Østre Landsrets 8. afdeling ventes i dag at afgøre, om dansk rigmand bosat i Schweiz skal erklæres konkurs. Det er Skat, der står bag begæringen, som Sø- og Handelsretten tidligere har efterkommet. Skat hævder, at rigmanden skal betale 196 millioner kroner.

Fødselsdag

Tidl. fransk præsident Valéry Giscard d'Estaing, 90 år.

Kalenderen er skrevet ud fra Ritzau Tid & Sted.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere