Del : SMS SMS SMS
Business

Kvinder er interessante

Den højt respekterede Boston Consulting Group forudsér, at kvinder i år 2028 står for 72 pct af privatforbruget. Herhjemme har Erhvervs -og Byggestyrelsen iværksat et projekt som har til formål at undersøge kvinders købekraft. Foto: Benita Marcussen
SMS SMS SMS

Ikke mindst for virksomheder, hvis de inddrager den nyeste marketing-viden. Og det skal et nyt forskningsprojekt, der er finansieret af Erhvervs- og Byggestyrelsen, sætte endnu mere fokus på.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle