Del : SMS SMS SMS
Business

Jubel over afskaffelse af udstationeringsskat

Allerød-virksomheden Burmeister & Wain Scandinavian Contractor (BWSC), der opfører og udvikler kraftværker over hele verden, har udstationeret omkring 70 danske medarbejdere – blandt andet i Arktis. Selskabets adm. direktør Anders Heine Jensen er meget tilfreds med, at »regeringen har lyttet til argumenter og forstået, at afskaffelsen af Ligningsloven § 33A ville få alvorlige konsekvenser for konkurrenceevnen og danske arbejdspladser.« Arkivfoto: Erik Refner
SMS SMS SMS

Dansk erhvervsliv jubler over, at regeringen og Enhedslisten vil genindføre de gunstige beskatningsregler for udstationerede danskere

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle