Del : SMS SMS SMS
Business

For få heltinder i erhvervslivets top

 
SMS SMS SMS

For få danske kvinder fra det øverste lag i diskussionen om flere kvinder i erhvervslivet. Det er emnet i dagens udgave af Topledernes Univers.

Topchef Sheryl Sandberg fra Facebook udkommer med sin bestseller "Lean In" på dansk i næste uge med titlen "Byd ind".

Hun er tidens største heltinde i internationalt erhvervsliv og benytter sin position til at styrke debatten om flere kvinder i topledelsen. En af hendes væsentligste pointer er, at kvinder skal være bedre til at sætte sig selv i spil. Undersøgelse fra Harvard Business School, der blev omtalt i Business Søndag, dokumenterer, at mænd undervurderer kvinders kompetencer.

De mandlige topchefer tror ikke, at kvinderne har de kompetencer, som de rent faktisk har. I Danmark er vi langt bagud, når det gælder andelen af kvinder i topstillinger sammenlignet med andre lande. Alligevel deltager ganske få kvinder fra det øverste lag i diskussionen. Stine Bosse er stort set ene om at træde i karakter.

Spørgsmålet er, om vi har for få heltinder i dansk erhvervsliv, som i lighed med Sheryl Sandberg tør træde frem på scenen og tale kvindernes sag.

Seneste Business TV

Topledernes Univers Se alle

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle