Del : SMS SMS SMS
Business

Flertallet af danskerne: Vi har nok

Politikere, økonomer og erhvervsliv vil have opsving, men 55 pct. af den danske befolkning angiver, at de ikke har behov for mere deres forbrug, som en barriere for at bruge flere penge. Handlende på vej ud af Magasin du Nord. Foto: Michael Bothager
SMS SMS SMS

Politikere, økonomer og erhvervsliv tror på, at et opsving er i gang. Men hovedparten af danskerne har ikke lyst til at øge deres forbrug. Vi har nok, siger de i en ny meningsmåling fra TNS Gallup for Berlingske. Danskerne er trætte af overforbrug og finanskrisens grådighed, vurderer bankøkonom. Berlingske Business indleder i dag jagten på opsvinget. Vi begynder hos de sparsommelige danskere.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle