Del : SMS SMS SMS
Business

Finanskrisen har øget uenighederne mellem revisorer og virksomheder

Økonomien er stram i mange virksomheder, og det får dem til at give især ejendomme og goodwill en for høj værdi i regnskaberne. Hos Dronningborg Maskinfabrik har man dog ikke gjort sig skyldig i dette, og nu sker det heller ikke for produktionen i Danmark. Medarbejderne på maskinfabrikken havde nemlig sidste arbejdsdag 8. juli 2010, fordi produktionen blev flyttet til Italien. Foto: Annelene Petersen
SMS SMS SMS

Det sker stadig hyppigere, at virksomheder og revisorer er uenige om værdiansættelsen af aktiver. Det skyldes, at virksomhederne er bange for at få forringet deres finansieringsmuligheder, lyder en af forklaringerne.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle