Del : SMS SMS SMS
Business

Erhvervslivets vækst betaler den ualmindelige dyre drift

Set over de sidste fem år har omkostningsniveauet til udgifter som IT-systemer været uændret hos de udenlandske virksomheder, mens det i Danmark til gengæld er steget med syv procent i selvsamme periode. Foto: Dennis Lehmann
SMS SMS SMS

Væksten hos de danske virksomheder dækker endelig for deres høje udgifter til IT-systemer og administration. Men Danmark halter stadig efter de udenlandske virksomheder, som formår at holde sine omkostninger i ro.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle