Del : SMS SMS SMS
Business

Erhvervslivet splittet omkring anbefalinger

Formanden for regeringens produktivitetskommission Professor Peter Birch Sørensen fremlagde i dag de første resultater. Kommissionen er nedsat af regeringen, og består af uafhængige eksperter, der skal komme med forslag til, hvordan man kan styrke produktiviteten i det private erhvervsliv og i den offentlige sektor.  Foto: Torkil Adsersen
SMS SMS SMS

Produktivitetskommissionens anbefalinger får en blandet modtagelse af det danske erhvervsliv. Dansk Erhverv mener ikke, der noget nyt at komme efter, mens Dansk Industri glæder sig over anbefalinger, der reducerer spildtid på vejene.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle