Del : SMS SMS SMS
Business

En uge i heftig turbulens

Blå bog: Lars Bjørking Alder: 51 år Uddannelse: Linjeofficer fra Flyvevåbnet, HD i Udenrigshandel. Karriere: Flyvevåbnet fra 1980 til 1990. Virksomhedskonsulent fra 1990 til 1993. Forsvarskommandoen fra 1993 til 1996. Pilot i SAS siden 1996, heraf de seneste tre år som kaptajn, Civilstatus: Fraskilt, har børnene Emilie (13 år) og Thomas (11 år)
SMS SMS SMS

Formanden for Dansk Pilotforening, Lars Bjørking, har spillet en nøglerolle i den seneste uge, hvor SAS har balanceret på randen af konkurs. Berlingske gennemgår her Bjørkings otte dramatiske døgn op til redningen af SAS.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle