Del : SMS SMS SMS
Business

Det anbefaler Produktivitetskommissionen

Produktivitetskommissionen med Peter Birch Sørensen i spidsen fremlægger sin rapport Foto: Claus Bech
SMS SMS SMS

Produktivitetskommissionen puster liv i debatten om roadpricing og foreslår et forsøg med ordningen. Derudover anbefales det, at priser på kollektiv trafik, Storebælt og Øresund samt kørsel generelt bliver dyrere i myldretiden og billigere på andre tidspunkter.

Seneste nyt

Mest læste

Business blogs Alle blogs

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle