Del : SMS SMS SMS
Business

Det anbefaler Produktivitetskommissionen

Svaghederne i uddannelsessystemet er en væsentlig årsag til, at Danmark gennem mange år har haft en alt for lav vækst i den vigtige produktivitet, vurderes det. Foto: Nikolai Linares
SMS SMS SMS

Der er brug for omfattende reformer i danske uddannelsessystem, som koster 124 milliarder kroner årligt. Resultaterne er for dårlige og der uddannelses alt for mange inden for områder, som fører til arbejdsløshed eller lav løn.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle