Del : SMS SMS SMS
Business

Den første kineser i Grønland

Xiaogang Hu – i daglig tale Shogun – er direktør for London Mining i Grønland og konstant på farten mellem Grønland, Kina og sit hjem i Canada. Ofte med et stop i København. I denne uge var han i København for at deltage i Grønlands Arbejds-giverforenings netværkskonference for de 39 selskaber, som har licens til mineraljagt i Grønland. Foto: Thomas Lekfeldt
SMS SMS SMS

London Minings jernmineprojekt i Grønland er kommet i modvind i både Danmark og blandt mulige investorer. Projektets kinesisk fødte canadiske direktør, Xiaogang Hu, går i rette med den danske skepsis og har optimismen i behold. Hans projekt er da også fortsat det bedste bud på den første store mine i Grønland.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle