Del : SMS SMS SMS
Business

Dansk krise blandt Europas værste

Vindmøllefabrikanten Vestas sendte chokbølger gennem danske udkantsområder, da tusindvis af danske ansatte i fjor blev afskediget, fordi det bedre kan betale sig at producere i andre lande. Danmark ligger dårligere end gennemsnittet af en række vestlige lande, når det gælder om at få beskæftigelsen op og ledigheden ned, siden den økonomiske krise ramte i 2007.
SMS SMS SMS

Der er stor forskel på, hvor hurtigt de vestlige lande er kommet ud af den økonomiske nedtur, som begyndte tilbage i 2007. Danmark ligger i den tungeste ende.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle