Del : SMS SMS SMS
Business

Da guldbyen blev swappet

Selv julens lys og guldglimmer kan ikke fjerne det ry, som rådhuset (i baggrunden) i den tyske by Pforzheim i delstaten Baden-Württenberg har fået, efter at byens politikere for år tilbage begyndte at spekulere i risikofyldte swap-aftaler med enorme tab og stor gæld til følge. Foto: Gerhard Ketterl/Pforzheimer Zeitung/DPA
SMS SMS SMS

Danske kommuner er ikke alene om at have viklet sig ind i risikable finansielle spekulationer i form af swap-aftaler. I Europa findes hundredvis af lignende sager med store tab, og mange steder kræver man nu erstatning ved domstolene. Et af dem er tyske Pforzheim.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle