Del : SMS

Business-kalenderen 15. december 2015

torm
D/S Torm og Jyske Bank afholder i dag ekstraordinære generalforsamlinger. Foto:

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Business

D/S Torm og Jyske Bank afholder ekstraordinære generalforsamlinger.

Gabriel Holding afholder i dag generalforsamling.

I dag kommer Land & Leisure med regnskab for 4. kvartal.

Danmarks Statistik udgiver i dag følgende: Producentprisindeks for tjenester 3. kvt. 2015; Producent- og importprisindeks for varer november 2015; Jernbanetransport (kvt.) 3. kvt. 2015; Grønne varer og tjenester 2014 (bog) samt  Vandregnskab 2014.

EU

I dag ventes EU-Kommissionen at komme med nye forslag til at sikre Schengens ydergrænser.

Landspolitik

I dag klokken 13.00 afholdes åbent samråd om forholdene for og kønsfordelingen blandt iværksættere.

Samme tidspunkt er der møde i Folketingssalen med statsministerens spørgetime. Flere lovforslag behandles ved dagens møde. Blandt disse er 3. behandling af straffeloven i forhold til tilslutning til fjendtlige væbnede styrker, en ændring af adoptionslovgivningen og 2. behandling af forslag til lov om indfødsrets meddelelse.

Navne

Tidl. generalsekretær Henrik Hagemann, 75 år.

0 Kommentarer

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere