Del : SMS SMS SMS
Business

Bred forvirring over indhold af ny bankpakke

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) havde i går møde med bl.a. Morten Bødskov (S) – til venstre – og en noget betænkelig Morten Østergaard (R) for at få rammerne om en ny bankpakke på plads.
SMS SMS SMS

En ny bankpakke med nye instrumenter er hastigt på vej. Så meget er klart. Men der er fortsat en række uafklarede spørgsmål i de videre forhandlinger. Herunder om statens rolle i forebyggelsen af fremtidige bankkrak.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle