Del : SMS SMS SMS
Business

Billige kinesere er en grønlandsk nødvendighed

Aktuelt står mineselskabet London Mining med kinesiske investorer parat til at investere 14 mia. kr. i en jernmine 150 km fra Nuuk – forudsat, at de får mulighed for at hyre flere tusinde billige kinesiske arbejdere. Foto: MT Højgaard
SMS SMS SMS

Muligheden for at Grønland selv tager ansvaret for udlændingeområdet, viser hvor langt Grønland er villig til at gå for at få gang i mineindustrien. Men det kan også være et forhandlingskort, som regeringslederen spiller.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle