Del : SMS SMS SMS
Business

Ane Uggla i offensiven med ny Mærsk-opbygning

pix-Bestyrelsesformand Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla
Billedtekst
Bestyrelsesformand Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla. (Foto: JENS NOERGAARD LARSEN/Scanpix 2012) Foto: JENS NOERGAARD LARSEN
 
Billedtekst
Ane Uggla fremtidssikrer Mærsk-gruppen
Mærsk Oil - Oliefelter Nordsøen - Boreplatforme. Billeder fra
Billedtekst
Mærsk Oil - Oliefelter Nordsøen - Boreplatforme. Billeder fra tur 19.06.2012 til Dan feltet og Halfdan feltet i forbindelse med 40 året for den første produktion. Her Halfdan Feltet Foto: CLAUS FISKER
SMS SMS SMS

Familieoverhovedet i Mærsk-koncernen Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla ændrer nu for første gang siden etableringen i 1953 på A.P. Møller Fondens struktur og opbygning. Den største beslutning i hendes tid som familieoverhoved.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle