Del : SMS SMS SMS
Business

Succesfulde iværksættere dropper forretningsplanen

Bente Rübner, møbeldesigner fra Skanderborg, har aldrig brugt forretningsplaner for strukturere sin forretning.I stedet prøvede sig frem og brugte det gamle nedrevne skiftertag på sit hus til at skabe designerborde. Hele tiden med mere fokus på, hvad hun havde råd til at tabe end på, hvad hun kunne tjene.
SMS SMS SMS

Fremtidens iværksættere er dem, der prøver sig frem og anvender forhåndenværende materialer uden at sætte sig i gæld.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle