Del : SMS SMS SMS
Business

Novo-millioner regner ned over DTU

DTU har netop modtaget 280 mio. kroner fra Novo Nordisk Fonden, og dermed kommer fondens samlede bevillinger til forskningscenteret i biobæredygtighed op på næsten en millard kroner.
SMS SMS SMS

Novo Nordisk Fonden udvider sin donation til DTU med 280 mio. kroner. Den nye donation gør DTU verdensførende inden for bioteknologi og skal sikre forskning i billigere og mere effektive metoder til at fremstille biologiske lægemidler.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle