Del : SMS SMS SMS
Business

Novo gennemfører Tresiba-test uanset pris

Mads Krogsgaard Thomsen, Novo Nordisks øverste forskningschef, troede godkendelsen af Tresiba i USA var i hus, da selskabet fremlagde årsregnskab 31. januar 2013. Siden har myndighederne i USA sagt nej til produktet, mens Mads Krogsgaard stadig tror så meget på Tresiba-produktfamilien, at han er klar til at gennemføre hjertekar-studier af produktet uanset prisen. Foto: Nils Meilvang Foto: Nils Meilvang
SMS SMS SMS

Forskningsdirektør Mads Krogsgaard er klar til at bruge halvanden milliard kroner på at bevise, at Novo Nordisks nye lægemiddel mod diabetes ikke øger risikoen for, at patienterne får hjertekar-sygdomme.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle