Del : SMS SMS SMS
Business

En god gerning kan ende i etisk gråzone

Kræftens Bekæmpelse er en af de organisationer, der nyder godt af, at virksomheder i stigende grad stiller varer og tjenesteydelser til rådighed , som her ved »Stafet For Livet«.
SMS SMS SMS

CSR fylder stadig mere i de danske virksomheders kommunikation. I takt med, at området modnes, giver virksomheder færre penge væk og donerer i stedet ydelser i naturlig forlængelse af kerne­forretningen. Men pas på: Nogle initiativer bevæger sig ud i etisk gråzone, lyder det fra en ekspert.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle