Del : SMS

Varm kakao på vej ud i kulden

kakao
Foto:

Danskerne bruger flere penge på kaffe og the. Tilgengæld drikkes der mindre kakao og tendensen forventes at fortætte de næste par år.

Mens danskerne bruger flere penge på kaffe og the er salget af andre varme drikke gået i stampe. Mens salget faldt med en procent, steg priserne tilsvarende med 1 procent, og markedet ser derfor ikke væsentlig anderledes ud i 2011 end det gjorde i 2010. Prognosen viser, at både salg om omsætning vil falde kontinuerligt over de næste fem år.

Nestlé Danmark er med deres kakaopulver Nesquik den klart største aktør med en markedsandel på over 60 procent.

Se Euromonitors analyse af andre varme drikke i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Analysen er fra 2012 og bygger på data fra følgende virksomheder:

Aldi Marked AS, Befair ApS, BKI Kaffe A/S, Coop Danmark A/S, Dansk Supermarked A/S, Kraft Foods Danmark A/S, Lidl Danmark K/S, Nestlé Danmark A/S, Spar Denmark A/S og SuperGros A/S.Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere