Berlingske Business
LIVE
10:58 Deutsche Bank og Bank of America får bøde på 418 millioner

Varm kakao på vej ud i kulden

Mens danskerne bruger flere penge på kaffe og the er salget af andre varme drikke gået i stampe. Mens salget faldt med en procent, steg priserne tilsvarende med 1 procent, og markedet ser derfor ikke væsentlig anderledes ud i 2011 end det gjorde i 2010. Prognosen viser, at både salg om omsætning vil falde kontinuerligt over de næste fem år.

Nestlé Danmark er med deres kakaopulver Nesquik den klart største aktør med en markedsandel på over 60 procent.

Se Euromonitors analyse af andre varme drikke i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Analysen er fra 2012 og bygger på data fra følgende virksomheder:

Aldi Marked AS, Befair ApS, BKI Kaffe A/S, Coop Danmark A/S, Dansk Supermarked A/S, Kraft Foods Danmark A/S, Lidl Danmark K/S, Nestlé Danmark A/S, Spar Denmark A/S og SuperGros A/S.Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen