Del : SMS

Urteprodukter sælger som vinden blæser

natur

Salget af urteprodukter toppede i 2009 og der er ikke grund til at tro, at niveauet vil nå samme niveau igen. Se markedsrapport for salget af urteprodukter i Danmark og se prognosen for de kommende fire år.

Der blev i 2011 solgt for 436 millioner kroner urteprodukter i Danmark. Det var et fald på 1 procent i forhold til året før. Prognosen viser, at markedet for urteprodukter i Danmark går en usikker tid i møde.

Cadbury Stimorol har med deres Halls tabletter en dominerende markedsandel på 14 procent, men Axellus, der producerer blandt andet Futura og Gerimax lige i hælene med 12,3 procent. Men generelt er markedet præget af mange små aktører

Se Euromonitors analyse af Urteprodukter i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Markedsrapporten bygger på informationer fra følgende virksomheder:

Anjo A/S, Arkopharma SA, Laboratoires Pharmaceutiques, Axellus A/S, Bioforce Danmark A/S, Biona A/S, Boehringer Ingelheim Danmark A/S, Cadbury Stimorol Danmark A/S, Cederroth A/S, Dansk Farmaceutisk Industri A/S, Ferrosan A/S, Jemo-Pharm A/S, Leaf Denmark, Matas A/S, Meda A/S, Medica Clinical Nord A/S, Mezina A/S, Natupharma A/S, Natur Drogeriet A/S, Nu Skin Scandinavia AS, Nycomed Danmark A/S, Pharma Nord ApS, Pharma-Vinci A/S, PharmaGreen Aps, Procter & Gamble Sverige AB, Recip AB, Sano-Pharm A/S, Schering-Plough A/S og Valora Trade Denmark A/S.


11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 298 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Sune Lohse, ERP-ekspert &amp; Chief Strategy Officer</p>

Mens virksomhedernes IT-løsninger følger de samme to tendenser, hænger ERP-løsningerne i bremsen. Det er tid til en opsang.Af Sune Lohse, ERP-ekspert & Chief Strategy Officer, Abakion A/SManglende...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere