Del : SMS

Stigende salg af vaskemaskiner

Vaskemaskine

En stigning i salget af vaskemaskiner på 5 procent skaber lovende fremtidsudsigter for industrien. Miele dominerer, men Bosch henter ind. Se Euromonitors analyse af vasketøjsapparater i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Der blev solgt 2 procent flere vaskemaskiner i 2011 sammenlignet med året før, og med en stigning i prisen for vaskemaskiner steg det samlede salg målt i kroner med 5 procent. Det viser en ny markedsrapport fra analyseinstituttet Euromonitor.

Miele er det førende brand og men presses af Bosch, som ejes af BSH Hvidevarer. Sidste nævnte er også den største udbyder af vaskemaskiner i Danmark med en markedsandel på 21,8 procent efterfulgt at Electrolux, Miele, Whirlpool Nordic, AM Hvidevarer, Gorenje og IKEA.

Se Euromonitors analyse af vasketøjsapparater i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.
Køb adgang til denne artikel

Styksalg 99 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere