Del : SMS

Salget af øjendråber stiger

Flere danskere får konstateret allergi, hvilket får salget af øjendråber til at stige. Se Euromonitors analyse af øjenpleje i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Flere danskere får konstateret allergi, hvilket får salget af øjendråber til at stige.  . Novartis Healthcare er den dominerende aktør med en markedsandel på 35 procent. Se Euromonitors analyse af øjenpleje i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Analysen bygger på data fra følgende virksomheder:

Alcon Denmark ApS, Allergan A/S, McNeil Denmark A/S, Meda AS, Novartis Healthcare A/S, Ophtha A/S, Orifarm A/S, Sanofi-Aventis Denmark A/S og Santen Danmark.
Køb adgang til denne artikel

Styksalg 298 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere