Del : SMS

Flere penge i mikrobølgeovne

Mikroovn

Mens der sælges færre mikrobølgeovne i Danmark, stiger prisen, hvilket holder omsætningen oppe. Se Euromonitors analyse af mikrobølgeovne i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Nye spisetrends har igennem de seneste seks år betydet at fald i salget af mikrobølgeovne og den tendens fortsatte i 2011, hvor der blev solgt færre end 220.000 mikrobølgeovne i Danmark. En stigning i priserne på 8 procent i 2011 har dog skabt en stigning i salget målt i kroner på 2 procent. Prognosen viser, at salget vil stige de kommende fire år.

Whirlpool Nordic, BSH Hvidevarer, Electrolux har med en samlet markedsandel på over 65 procent en domimerende position. Mens Whirlpool er det stærkeste brand haler både Bosch, Siemens, Miele and Panasonic ind på frontløberen.

Se Euromonitors analyse af mikroovne i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.
Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere