Del : SMS

Der drikkes mere saftevand

Fun light
Foto:

176 millioner liter koncentreret saftevand blev der solgt i 2011, hvilket være en stigning på 1 procent i sammenlignet med året før. Men fremtiden ser mindre sød ud, viser prognosen fra en ny markedsrapport.

Danskerne drikker mere saftevand. I 2011 steg salget med 1 procent til 176 millioner liter koncentreret saftevand. Salget målt i kroner steg med 3 procent grundet prisstigninger.

Rynkeby er fortsat kongen af saftevand i Danmark og er med en markedsandel på over 30 procent næsten dobbelt så store som nummer 2 og 3 -  Kavli og Beauvais tilsammen.

Se Euromonitors analyse af koncentrater i Danmark de seneste fem år. Se forventningerne til markedet de kommende fire år.

Analysen bygger på data fra virksomhederne:

Beauvais A/S, Cadiso Food A/S, Carlsberg Danmark A/S, Coop Danmark A/S, Dagrofa A/S, Kavli A/S, Kløvergaarden A/S, Lidl Danmark K/S, Rynkeby Foods A/S og SmithKline Beecham A/S.11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 298 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere